باتری چیست؟ معرفی 6 نوع Battery، نحوه عملکرد و مزایای استفاده-مستر انرژی پلاس

اما در فیزیک الکتریسیته و مهندسی برق، جهت جریان را به صورت قراردادی از قطب مثبت به قطب منفی در نظر می‌گیرند. ممکن است برایتان سوال پیش آید که چرا الکترون‌ها برای رفتن به قطب مثبت، مسیر کوتاه‌تر یعنی از طریق الکترولیت را انتخاب نمی‌کنند؟! برای پاسخ به این سوال نیازی به بررسی شیمیایی ساختار الکترولیت نیست.

ویژگی باتری‌های سیلد

پیشنهاد می‌کنیم جهت آشنایی کامل با الکترولیت‌ها، به مقاله «الکترولیت و هدایت الکتریکی — از صفر تا صد» مراجعه فرمایید. باتری‌های مختلف با اندازه و ولتاژ‌های مختلف در هر زمانی که نیاز است می‌توانند انرژی الکتریکی مورد نیاز ما را فوراً تامین کنند. در بعضی از باتری‌ها از مقوا، فلز روی و مواد شیمیایی استفاده می‌شود. واکنش شیمیایی درون باتری در مدت زمان طولانی، باعث خروج و نشت مواد شیمیایی داخل باتری به بیرون شده و ایجاد خوردگی شیمیایی در قطعات فلزی دستگاه‌ها که اطراف باتری قرار دارند می‌نماید. همان گونه ک قبل‌تر اشاره کردیم برای جلوگیری و پیشگیری از سولفاته شده باید یک پوشش لاستیکی را روی سر باتری قرار دهید. و یا این که با استفاده از محلول آب و جوش شیرین که در بالا توضیح دادیم سولفاته باتری را از بین ببرید.

در این نوع باتری‌ها، الکترود مثبت از جنس nickel oxide-hydroxide و الکترود منفی از جنس cadmium است. در مجموع شرایط بازار به نحوی است که باور کنیم باتری سیلد اسید کاملا خشک فعالیت می‌کند، یعنی حتی یک قطعه اسید یا آب مقطر هم در آن موجود نیست. این مایع از لحاظ علمی به نام الکترولیت شناخته می‌شود و حقیقت این است که به خاطر تغییر در طراحی بسته‌بندی و محیط فعالیت صفحات و الکترولیت، لازم نیست حجم زیادی از الکترولیت در آن استفاده شود.

بخوانید:  تصادف در محور جم - فیروزآباد 3 کشته برجا گذاشت | مدیر حوادث

درجه C یا جریان باتری

هنگامی که باتری ها متصل می شوند، الکترون ها به طور طبیعی سعی میکنند دوباره توزیع شوند اما الکترولیت از این کار جلوگیری می کند. بنابراین هنگامی که یک باتری به مدار الکتریکی متصل میشود، مسیر مشخصی برای حرکت الکترون ها از آند به کاتد فراهم میکند و از این طریق اتصال باتری به مدار صورت می گیرد. برخی سازندگان، نوع سوم باتری را به نامdual تولید کرده اند که از یک باتری استاندارد با سل های پشتیبان که در مواقع ضروری قابل سوئیچ کردن است، تشکیل شده است. پیشنهاد می شود با هزینه مشابه بهتر است که دو باتری را خریداری کنید و سپس آنهارا از هم جدا کنید.

منظور از باتری‌های اولیه، باتری‌هایی هستند که تنها یک بار قابل استفاده بوده و پس از اتمام مستر انرژی پلاس ظرفیت، کاربردی ندارند. البته مراکز خاصی وجود دارند که باتری‌های مصرفی را بازیافت کرده تا برای محیط زیست خطری ایجاد نکنند. جهت آشنایی با بازیافت باتری‌ها، به مقاله «باتری ها چرا و چگونه بازیافت می شوند؟» مراجعه فرمایید. «بهینه‌سازی باتری» و «نهایت بهینه‌سازی باتری» هرگز برنامه‌های سیستمی ضروری را (مثل «تلفن»، «پیام‌ها»، «ساعت»، و «تنظیمات») خاموش نمی‌کنند. می‌توانید انتخاب کنید کدام برنامه‌ها درحین روشن بودن «نهایت بهینه‌سازی باتری» همچنان اجرا شوند برای بیشترین صرفه‌جویی در مصرف باتری، فقط برنامه‌های بسیار مهم را انتخاب کنید.

  • او آزمایش را بجای جسد قورباغه ، با استفاده از لباس خیس شده در آب نمک تکرار کرد که منجر به ولتاژی مشابه شد.وولتا یافته های خود را در سال ۱۷۹۱ منتشر کرد و سپس اولین باتری “پیل وولتا” را در سال ۱۸۰۰ ساخت.
  • در نرخ شارژ 0.5C جريان شارژ و دشارژ نصف و مدت زمان دو برابر خواهد بود.
  • نا گفته نماند امکان معکوس کرن به صورت یکباره وجود ندارد چرا که یک روش غیر علمی و مبتنی بر تجربه است.
  • برخی سازندگان، نوع سوم باتری را به نامdual تولید کرده اند که از یک باتری استاندارد با سل های پشتیبان که در مواقع ضروری قابل سوئیچ کردن است، تشکیل شده است.
  • باتریهای لیتیم ـ یون بالاترین چگالی انرژی را فراهم می سازند تقریبا دو برابر انرژی قابل دسترسی از باتری های نیکل ـ کادمیم آنها به دشارژ کامل نیاز ندارند ، به دورهbreak-in نیاز ندارند و از مسئله حافظه باتری خبر ندارند.
  • به زبان ساده، تفاوت بین باتری و سلول در این است که باتری حاصل اتصال دو یا چند سلول است بنابراین قدرت باتری برابر با مجموع قدرت سلول‎هاست.
بخوانید:  خان اول تا هفتم طرح فروش بدون قرعه کشی خودرو

این اصطلاح، سپس برای تمام سلول‌ های الکتروشیمیایی که جهت تامین نیروی الکتریکی به یکدیگر متصل شده ‌اند، مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۷۸۹ میلادی، الساندرو ولتا دانشمند ايتاليايی برای اولین بار يک پيل به نام پيل ولتايی قابل حمل ساخت که باتری های امروزی در حقیقت همان پيل ولتايی در ظاهری جديد و پيشرفته تر هستند. از مدل نیکل متال هیدرید، می‌توان در تمامی دستگاه‌هایی که باتری‌های قلیایی و نیکل کادمیوم کار می‌کنند، استفاده کرد. ما در پیرامون خود، انواع باطری‌های بزرگ و کوچک (از مدل‌های بزرگ مگاوات گرفته که انرژی برق روستاها و جزایر را تولید می‌کنند؛ تا مدل‌های کوچکی که در ساعت‌های مچی، مورد استفاده قرار می‌گیرند) را مشاهده می‌کنیم.

باتری چیست؟ معرفی 6 نوع Battery، نحوه عملکرد و مزایای استفاده-مستر انرژی پلاس

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار