سود سهام عدالت دو برابر سال گذشته است

قربان‌زاده درباره واریز سود شرکت‌های غیربورسی هم اظهار کرد: این سود بعد از افزایش سرمایه‌ای که شرکت‌های غیر بورسی می‌دهند به حساب سهامداران واریز می‌شود.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: همچنین در خصوص قیمت‌گذاری این دو خودروساز حتماً باید تا انتهای سال به سمتی برویم که شاهد شیب نزولی باشیم و به تدریج شاهد کاهش قیمت گذاری در مورد قیمت خودرو‌های پرتیراژ باشیم.

سود سهام عدالت دو برابر سال گذشته است

معاون وزیر اقتصاد افزود: طبق موضوع بند ۵ مصوبه شورای عالی بورس، افزایش سرمایه این شرکت‌ها در کارگروه سهام عدالت قرار دارد و در این کارگروه شرکت به شرکت مستقلاً مطرح و افزایش سرمایه آن‌ها به تصویب می‌رسد از محل سود کم شده و مابقی واریز می‌شود.


منبع: https://www.ghatreh.com/news/nn65774183/%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

قربانزاده ادامه داد: در حال حاضر زیان انباشته خودروسازان بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است که در نتیجه این اقدامات عملاً خودروسازان از زیان خارج می‌شوند و به سمتی خواهیم رفت که جذابیت برای سهام ایجاد خواهد شد.

رئیس سازمان خصوصی سازی درباره آزادسازی سهام وثیقه گفت: در شورای عالی اصل ۴۴ در ماه گذشته با دستوری که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد که شرکت‌هایی که در لیست واگذاری هستند سهام آن‌ها آزاد شود. ظرف یک ماه باید این کار انجام شود و اگر این کار صورت نگیرد این اجازه به وزارت اقتصاد داده شده است که از محل سایر سهام در لیست واگذاری آن‌ها جایگزین شوند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه سود امسال هم در حال جمع آوری است با آن ترکیب خواهد شد و با سود سهام عدالت پرداخت می‌شود.

بخوانید:  مقایسه افزایش قیمت گندم با خودرو آدرس غلط دادن به جامعه است

معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: البته سهم دولت در ایران خودرو ۵ درصد و در سایپا ۱۷ درصد است که ملاک نیست بلکه باید نگاه جامع تری به این داشت و زیرمجموعه‌های کل این دو شرکت به نحوی واگذار شود که هم نقدینگی داخل شرکت بیاید و همین شرکت‌ها به بهره‌وری و کارایی برسند.

وی ادامه داد: جلسات نهایی بین وزارت اقتصاد و وزارت صمت تشکیل می‌شود و یک سند مشترکی را به صورت شفاف اعلام می‌کنند تا تعهدی برای دولت سیزدهم در حوزه خودروساز‌ها و شرکت‌های ایران خودرو و سایپا باشد و پس از کشاکشی سالیان طولانی که درباره واگذاری این دو خودروساز داشتیم از این پس اقدام عملی را شاهد باشیم.

قربان‌زاده گفت: طی سه نشست با حضور فعالان بخش خصوصی صنعت و اساتید دانشگاه، نکاتی در چند حوزه بیان شد. حوزه نخست، مربوط به نحوه مداخله دولت بود که دولت در جایگاه تنظیم‌گری چه ورود و ظهوری دارد، حوزه دوم مبحث اهلیت‌سنجی و صلاحیت خریداران بود و حوزه سوم بحث باز شدن قفل سهام داری این خودروسازان بود که با توجه به سهام چرخشی و تودلی که هر دو شرکت دارند حتماً برای اینکه کارایی و بهره‌وری بیشتر شود و مداخله دولت کاهش و به صفر نزدیک شود لازم است حتما واگذار شود.

قربان‌زاده درباره سهام عدالت هم افزود: امسال با تدبیری که وزیر اقتصاد و شورای عالی بورس داشتند در دو مرحله سود سهام عدالت واریز می‌شود که پیش بینی می کنیم ارقام آن دو برابر سال گذشته باشد.